İncirağacı İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 05310813298 / 02428656132
WEB https://inciragaciihoo.meb.k12.tr
Adres : Sahilkent Orta Mh. Yaşar Doğu Cd. No54 Antalya/Finike
VİZYON : Tüm öğrencilerimizin başarılı olmasını sağlamaktır. En çağdaş, en teknik, en gelişmiş okul olma yolunda ilerleyip; en başarılı öğrencileri yetiştirmektir. Düşünülemeyeni düşünen, yapılamayanı yapabilen, imkansızı kolaylaştıran; dünyanın her yerinde mesleğini başarılı bir şekilde icra eden bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinimlerine cevap veren bireyler olmalarını ve öğrencilerimizi orta öğretim kurumlarına yönlendirip öğrencilerimizin başarıyı sağlamasını sağlamaktır
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Saatler : 08.30 - 15.20/16.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Dolmuş
Yerleşim Yeri : Sahilkent Orta Mh. Yaşar Doğu Cd. No54 Antalya/Finike
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 120 km ilçe merkezine 8 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA SURİYELİ ÇOCUKLARIN TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNE ENTEGRASYONUNUN DESTEKLENMESİ PROJESİ UYGULANMAKTADIR.